Barnrummet och bb väskan | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Barnrummet och bb väskan

Nu har jag fått upp lite fina attiraljer på Thiagos rum som inte bara kommer att vara Thiagos. Tycker att det är så pojkigt med allt blått så vill få in lite rosa och känslan av att där bor en flicka också. Kalla mig old fashion när det kommer till rosa och blått men sån är jag. Tycker även att det är väldigt vackra färger att blanda.

Gipsmagen vi gjorde på babyshowern är uppe i fönstret och dom kommer jag ha där ett litet tag till. Var ska man göra av dom ? Det är ju ingen snygg inredningsdetalj precis och väldigt ömtålig dessutom.

Sist men inte minst så har jag börjat packa BB väskan, den här gången känns det lite som “gör om gör rätt” Packade ingenting förra gången förens värkarna hade börjat och då hade jag glömt hälften. Nu ska jag vara mer förberedd så det inte blir någon stress.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats