Glad men ändå inte | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Glad men ändå inte

Efter min väldigt stressiga förmiddag på Emporia med en trotsigt tvååring så blev det en mysig eftermiddag. Självklart såg vi matchen. Jag vet att det finns folk som inte ser på VM när Sverige spelar men i min värld är det ofattbart.

Oummou och hennes familj gjorde oss sällskap i trädgården med grillning och bubbel. Jag blev inte jätteförvånad över vinsten men fy vad skönt det var. Colombia spelade sen den sena matchen och förlovade på straffar. Det kändes, mer än vad jag trodde att det skull göra. Aldrig har det gjort så ont i magen på mig över en fotbollsmatch.

Är glad för Sverige men ändå inte riktigt glad inombords, jobbig känsla 😅 Godnatt med er!

Finns inte mycket som går upp mot att se sitt barn leka med sina kompisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats