Imorgon börjar jobb. | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Imorgon börjar jobb.

Från och med imorgon tänker jag jobba en gång i veckan. Lilla tösen är fortfarande så liten och jag ammar heltid så ser blir inte mycket jobb. Vill iallafall hålla igång så att inte folk glömmer mig. Dagen har gått åt till allt handla, beställa Exuviance produkter och städa, Det finns inget bättre än att riktigt storstäda och se resultatet.

Det ska bli så roligt att göra behandlingar imorgon. Jag älskar det jag gör och vill bara utvecklas och expandera. Men Liten måste bli stor först och det har jag inte bråttom med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats