Inga fler barn | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Inga fler barn

I alla fall inte på fem år. Idag satte jag in en spiral.

Imorse när jag vaknade mådde jag så dåligt över detta. Det är väl ingen som tycker att det är mysigt att gå till en gynekolog och speciellt inte jag. Jag ringde till min underbara barnmorska på Örestadskliniken och förklarade min oro och som vanligt peppade hon mig till att ändå gå dit.

Under hela tiden jag låg där med särade ben och med Naomi på magen så pratade jag bara om det stundade bröllopet och kostnaderna. Ja men vad ska man annars prata om 😂. Det gjorde sjukt ont och efteråt ska vi inte ens prata om. Mådde så illa och blev svimfärdig men precis som med allt annat så överlevde jag.

Skönt att slippa oroa mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats