Jag har hittat min drömklänning! | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Jag har hittat min drömklänning!

Jag har kollat efter bröllopsklänningar sen jag föddes och efter åren som gått har jag ändrat stil. Jag har ju också ändrat mina tankar om hur mitt drömbröllop ska se ut.

Tänkte visa er hur man tankar såg ut tidigare så ni får en humm hur långt jag kommit i utvecklingen 😅. Klänning jag hittat nu kostar 8000 över budget på outlet så ja ni förstår. Men som sakt det heter ju drömklänning av en anledning.

Första kärlek

Första klänning jag lovade och svor på att jag skulle bära när jag träffade en kille var en prinsess klänning, more is more, tajt, tajt, boom. Inspirationen kommer från Katie Price rosa klänning. Året var 2006.

Min tredje kärlek Efter jag tagit studenten och uttrycker ” less is more ” började bli mer populärt , fast jag kan ju inte va “less”. Jag ville ha någonting från båda världar. Kom ihåg att jag inte hade något bröllop planerat då utan jag bara vara förberedd. Inspirerad av Kim Kardashians andra bröllopsklänning. Året var 2011.

Min tredje kärlek.

Denna klänningen är den klänningen jag vill ha nu när det verkligen är dags. Eller något liknande. Mycket spets, mermaid, släp. Jag vet inte om jag hellre vill ha spagetti band upp till men de får jag se när jag börjar prova. I mina ögon är detta perfektion från Pninat Tornai. Året är 2018.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats