Mycket på gång men vill bara ha mer. | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Mycket på gång men vill bara ha mer.

Just nu känns det som om jag gör allt och ingenting. Jag är mammaledig med Naomi och samtidigt sköter jag företaget, hemmet och mig själv. Det är lite rörigt men ändå försöker jag boka upp mig så mycket jag kan för det är ju väldigt roligt att göra saker. Jag behöver fler timmar på dygnet, jag vill ha fler timmar på dygnet. Jag gillar att ha mycket och göra och just nu är det roligt.

Det kan gå ut över bloggen men jag ska försöka uppdatera varannan dag. Inte bara för andras skull men även för min egen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats