Socialt ansvar i sociala medier | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Socialt ansvar i sociala medier

Klockan är snart tolv och jag kan som vanligt inte sova. Ikväll varvar jag att kolla runt på Facebook och instagram. Jag ser på alla dessa influencers med tusentals följare, dyra attiraljer och cellulitfria kroppar. Det är en hatkärlek, samtidigt som jag också vill åka till maldiverna helgen efter en Paris resa så underhålls jag av att se detta. Det är faktiskt ren underhållning, show!

Jag vet bättre än att tro på allt jag ser på internet, jag vet att livet inte är så perfekt och det säkert har redigerats bort både en och annan bristning. Men för dom som inte vet om det. För den yngre publiken. Dom som tror att det är så perfekt hela tiden och får prestationsångest. Hos vem ligger ansvaret. Eftersom det är lättare att påverka ens egna handlingar tycker jag att det största ansvaret ligger hos oss, AVFÖLJ personer som får dig att må dåligt. Jag brukar avfölja matkonto när jag ska deffa och fitness konton när det är sommar. Jag väljer själv vad jag vill se och genom detta också hur jag vill må.

Ibland eller ganska ofta önskar jag att stora profiler använde sin makt och sociala inflytande till ett bättre syfte än att visa upp sina Gucci väskor. Men det är vad det är.

Jag försöker både på bloggen och instagram vara så äkta som jag bara kan men jag vill också vara den där showen. Snyggt sminkade underhållningen med fina semesterbilder. Jag försöker balansera.

Skönt att få skriva av mig lite innan jag somnar. Ps. Var snälla där ute på internet, det är alltid någon som ser på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats