Var ska vi gifta oss? | Mamma egenföretagare och blivande brud.
beatrizandersson

Mamma egenföretagare och blivande brud.

Annons

Var ska vi gifta oss?

Det är lite jobbigare än vad jag trodde att bestämma mig hur jag vill ha det här bröllopet. Innan jag var friad till hade jag en klar bild över hur mitt drömbröllop skulle vara. Nu när allt håller bli att bli verklighet så börjar jag tveka på det mesta (inte på den blivande mannen då 😅) Nä men jag hade en vision om hur jag skulle gifta mig på stranden någonstans på en ö, typ Colombia och sen skulle vi dansa in i den karibiska natten. Nu har vi barn så det är inte aktuellt att åka så långt. (Eller🙄)

Nu är jag inne på Spanien men inte strandbröllop. Jag vill ha bröllopet på en finca som det heter. Ett större lanthus/anläggning med blomstrande trädgårdar och palmer. Gärna med någon pool eller damm.

Vigseln vill jag ha antingen i en pittoresk liten spansk kyrka eller en utomhus ceremoni under en båge av vita blommor.

Imorgon ska jag prata med en bröllopskoordinator då det är lättare med planeringen när det ska vara utomlands.

Bilder på stället där jag (än så länge) helst av allt skulle vilja ha mitt bröllop.❤️ Hur drömmigt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
beatrizandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats